Web Analytics Made Easy - Statcounter

با روی کارآمدن دونالد ترامپ در آمریکا و تصمیمات لحظه‌ای او عده‌ای معتقد هستند که این نوع ادبیات متفاوت با رویکرد آمریکا است و عده‌ای نیز نظری برخلاف آن دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب، با روی کارآمدن دونالد ترامپ در آمریکا و تصمیمات لحظه‌ای او عده‌ای معتقد هستند که این نوع ادبیات متفاوت با رویکرد آمریکا است و اقدامات رئیس جمهور ایالات متحده برخلاف ساختار حکومت در آمریکا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما عده‌ای برخلاف این نظرات معتقدند که تصمیمات و رفتارهای ترامپ برآمده از چهره واقعی آمریکا است و ایالات متحده به دنبال ایجاد ترس کاذب به دنبال پیاده کردن الگوی چماق و هویج در جهان است.

یک کارشناس مسائل خارجی در گفتگو با رهیاب می‌گوید: اینکه عده‌ای می‌گویند ترامپ با آمریکا دو نوع سیاست متفاوت اتخاذ کرده‌اند ناشی از سرسپردگی و یا عدم شناخت غرب توسط این افراد است چرا که ترامپ محصوب نهایی الزامات ساختاری در آمریکا است.

ابوالفضل ظهره‌وند می‌افزاید: البته ترامپ ویژگی‌های شخصیتی خودش را هم دارد که همه این ویژگی‌ها مورد استفاده ساختار قرار گرفته است و غرب به دنبال ترساندن جهان از رفتارهای ترامپ است و با ایجاد این ترس به دنبال رسیدن به اهداف خودشان هستند.

سفیر اسبق ایران در کشورهای ایتالیا و افغانستان عنوان می‌کند: اگر ترامپ بتواند ادبیات شخصی خودش را در مناسبات بین المللی نهادینه کند، غرب در ارتباطات آینده خود این موضوع را القا می‌کند که ترامپ انسان متعادلی نیست و برای در امان بودن از خطرات ترامپ باید از او ترسید.

وی بیان می‌کند: اوباما در دوران 8 ساله خود به دنبال ارائه یک چهره عقلانی از امریکا بود اما وقتی سران ایالات متحده دیدند که ادبیات اوباما کارساز نیست، رو به استفاده از ادبیات لات گونه آوردند و مانند گذشته از طریق پشت پرده در حال مدیریت او هستند.

ظهره‌وند می‌گوید: همه اقدامات کاخ سفید براساس ساختار و سیستم ایالات متحده است و برای همین سیاست‌های برخلاف این ساختار اجرایی نمی‌شوند. ترامپ به دنبال عادی سازی ارتباط با روسیه بود اما چون این موضوع برخلاف خواسته سران ایالات متحده بود، به سرعت پرونده آن بسته شد.

وی می‎افزاید: مصوبات اخیر کنگره در افزایش تحریم‌های ایران یکی دیگر از نشانه‌های هدایت ترامپ توسط ساختار است و اتحاد جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در این تحریم‌ها نشان داد که سیستم کشور آمریکا موافق آزادی و پیشرفت کشورها نیست و برای همین از همه حربه‌ها برای سنگ اندازی در راه توسعه دیگر کشورها استفاده می‌کنند.

این کارشناس مسائل خارجی برگزاری همه پرسی استقلال کردستان عراق را یکی دیگر از حربه‌های غرب دانست و گفت: پس از شکست سیاست‌های غرب در پرورش تروریسم این بار به دنبال تقسیم اراضی کشورها و فتنه‌های قومی به جای فتنه مذهبی هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...

به گزارش همشهری آنلاین، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

کد خبر 850262 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!